Ons betonsysteem aanbod

 

Betonsystemen

Hieronder kunt u voorbeelden zien van onze betonsoorten, die wij kunnen leveren. Al onze producten zijn voorzien van veiligheidscontroles en keurmerken. Elk product kan naar wensen en behoeften bijgewerkt worden.

Grijs Gladbeton (Diamantkop)

Grijs gladbeton is een glad betonsysteem. Dit systeem heeft gladde palen en platen. Dit systeem is verkrijgbaar voor 21 en 23 plank schuttingen.

 

Antraciet gladbeton (Diamantkop)

Antraciet gladbeton is een glad betonsysteem. Dit systeem heeft gladde palen en platen. Dit systeem is verkrijgbaar voor 21 en 23 plank schuttingen.

.

Grijs Stampbeton

 

Grijs stampbeton is een ruw betonsysteem. Dit systeem heeft ruwe palen en platen. Het systeem is verkrijgbaar voor 21 en 23 plank schuttingen.

.

 

Antraciet Stampbeton

 

Antraciet stampbeton is een ruw betonsysteem. Dit systeem heeft ruwe palen en platen. Dit systeem is verkrijgbaar voor 21 en 23 plank schuttingen.

 

 

Rotsmotief

Een dubbele plaats rotsmotief is een van de unieke modellen in beton systeem producten. De platen zijn zwaarder en zijn daardoor nog sterker als ondergrond voor uw schutting. Daarnaast draagt het rotsmotief design een apparte en unieke sfeer bij in uw tuin.

bent u geintresseerd in speciale modellen

Neem gerust contact op voor meer informatie en advies.