Maak van uw tuin een privé paradijs!

Schuttingen en overkappingen
Offerte aanvragenSchuttingaanbod
Z
Kwalitatief
Z
Duurzaam
Z
Maatwerk

Hoogwaardig kwalitatieve schuttingen

Alle producten die Tamer Schuttingen aanbiedt, voldoen aan zeer strenge milieu eisen en nodige keurmerken.
De controle van producten wordt met uiterste zorg en expertise verricht, om een zo kwalitatief mogelijk eindresultaat te leveren.

Schuttingen die op dit moment erg trending zijn, zijn voornamelijk Grenen schuttingen en/of Douglas schuttingen met gladde palen. Gladde palen hebben naast zijn chique uitstraling ook nog het belangrijke voordeel dat ze kindvriendelijk zijn en u geen omkijken heeft naar eventuele verwonding vanwege ruwe schurende palen. 

Ons ruime aanbod aan schutting mogelijkheden zorgt ervoor dat iedereen kan genieten van de droomtuin in gedachte. Zie je toch niet jouw droomschutting ertussen staan, neem dan even contact met ons op voor eventuele mogelijkheden. 

Ons aanbod aan overkappingen

Onze aluminium overkappingen worden vervaardigd uit hoogwaardig duuzaam materiaal en worden geproduceert volgens de strenge Duitse bouwvoorschriften. Dit betekent dat u gegarandeerd een sterk, veilig en solide systeem aanschaft. Sinds januari 2016 zijn onze producten gecertificeerd volgens de NEN-EN 1090 norm.

Onze recensies

Zeer goede kwaliteit. Komt afspraken na. Geen half werk. Tamer gebruikt betonnen palen, welke ook nog eens met beton vastgezet worden. Onderaan wordt eerst een band van beton geplaatst en daarna pas houten planken. Dit bevordert de levensduur van je schutting.
De uitvoering van de schutting is bespreekbaar. U ontvangt netjes een offerte met redelijke prijzen. Offerte is duidelijk en overzichtelijk.
De medewerkers zijn vriendelijk en beleefd, zelfs met harde regen werd er gewoon doorgewerkt. Petje af!
Kortom: een bedrijf met ervaring en kunde en een eigenaar die de boel goed voor elkaar heeft!
J.J. Aalberts

Vandaag heeft Tamer schuttingen een super strakke schutting geleverd. Hele nette jongens, ontzettend secuur en meedenkend. Echt een aanrader! Je tuin knapt er aanzienlijk van op

S. ten Have – Taverne

“Op zaterdag om 8.00 uur begonnen, en voor 13.00 22 meter schutting geplaatst. Alles geheel volgens afspraak. Vooraf gemaakte afspraken zijn netjes nagekomen. Snel en bijzonder net werk geleverd door de mannen. Als iemand een nieuwe schutting nodig heeft kan ik Tamer Schuttingen zeker aanbevelen!” 

Erik Kruise

Van A tot Z in de puntjes verzorgd!
Offerte aanvraag hadden we zo in huis.
Aanpassingen waren zo geregeld en nog geen 1,5 week later stond ie er!
Wat ook fijn was, Tamer denkt tenminste creatief mee!
Dus een aanrader vakkundig bedrijf! 👍🏻👍🏻

S. Krieger – Masselink

 

Meer dan tevreden over de prachtige schuttingen. Er wordt meegedacht over de plaatsing en hoe dit alles het beste tot zijn recht komt. Tamer schuttingen denkt in mogelijkheden, om tot een geweldig resultaat te komen.
Ook de communicatie verloopt vlekkeloos en snel. Een echte aanrader voor mooie schuttingen! Bedankt heren!
Ilona Leijgraaff – Felix
Samen met een aantal buren hebben we via Tamer Schuttingen prachtige Douglas schuttingen laten plaatsen. Mooie horizontale schermen op een antracietgrijze verhoging en dezelfde kleur palen.
Het ziet er heel strak uit! We gaan de schermen vóór de winter nog in de speciale Douglas olie zetten (op advies van Kerem Tamer van het schuttingbedrijf). Alle buren en wij zijn dik tevreden
A. Smand