Maak van uw Tuin een Privé Paradijs

SCHUTTINGEN EN OVERKAPPINGEN
Offerte aanvragenSchuttingaanbod
Z
Kwalitatief
Z
Duurzaam
Z
Maatwerk

TAMER SCHUTTINGEN

Wij van Tamer zijn al jaren specialist in Schuttingen. Bij ons bent u aan het juiste adres voor een mooie, duurzame schutting.

Al onze producten voldoen aan strenge milieu eisen en bevatten de nodige keurmerken. De controle van onze producten wordt met uiterste zorg en expertise door onze eigen productieafdeling verricht.
Door het werken met vaste meter prijzen, weet u precies wat uw nieuwe schutting gaat kosten.
Deze prijzen zijn inclusief btw. en montage. 

 

TAMER OVERKAPPINGEN

Onze aluminium overkappingen worden vervaardigd uit hoogwaardig duuzaam materiaal en worden geproduceert volgens de strenge Duitse bouwvoorschriften.
Dit betekent dat u gegarandeerd een sterk, veilig en solide systeem aanschaft. Sinds januari 2016 zijn onze producten gecertificeerd volgens de NEN-EN 1090 norm.

 

Klanten vertellen:

Zeer goede kwaliteit. Komt afspraken na. Geen half werk. Tamer gebruikt betonnen palen, welke ook nog eens met beton vastgezet worden. Onderaan wordt eerst een band van beton geplaatst en daarna pas houten planken. Dit bevordert de levensduur van je schutting.
De uitvoering van de schutting is bespreekbaar. U ontvangt netjes een offerte met redelijke prijzen. Offerte is duidelijk en overzichtelijk.
De medewerkers zijn vriendelijk en beleefd, zelfs met harde regen werd er gewoon doorgewerkt. Petje af!
Kortom: een bedrijf met ervaring en kunde en een eigenaar die de boel goed voor elkaar heeft!
J.J. Aalberts

Vandaag heeft Tamer schuttingen een super strakke schutting geleverd. Hele nette jongens, ontzettend secuur en meedenkend. Echt een aanrader! Je tuin knapt er aanzienlijk van op

S. ten Have – Taverne

“Op zaterdag om 8.00 uur begonnen, en voor 13.00 22 meter schutting geplaatst. Alles geheel volgens afspraak. Vooraf gemaakte afspraken zijn netjes nagekomen. Snel en bijzonder net werk geleverd door de mannen. Als iemand een nieuwe schutting nodig heeft kan ik Tamer Schuttingen zeker aanbevelen!” 

Erik Kruise

Van A tot Z in de puntjes verzorgd!
Offerte aanvraag hadden we zo in huis.
Aanpassingen waren zo geregeld en nog geen 1,5 week later stond ie er!
Wat ook fijn was, Tamer denkt tenminste creatief mee!
Dus een aanrader vakkundig bedrijf! 👍🏻👍🏻

S. Krieger – Masselink

 

Meer dan tevreden over de prachtige schuttingen. Er wordt meegedacht over de plaatsing en hoe dit alles het beste tot zijn recht komt. Tamer schuttingen denkt in mogelijkheden, om tot een geweldig resultaat te komen.
Ook de communicatie verloopt vlekkeloos en snel. Een echte aanrader voor mooie schuttingen! Bedankt heren!
Ilona Leijgraaff – Felix
Samen met een aantal buren hebben we via Tamer Schuttingen prachtige Douglas schuttingen laten plaatsen. Mooie horizontale schermen op een antracietgrijze verhoging en dezelfde kleur palen.
Het ziet er heel strak uit! We gaan de schermen vóór de winter nog in de speciale Douglas olie zetten (op advies van Kerem Tamer van het schuttingbedrijf). Alle buren en wij zijn dik tevreden
A. Smand