Maak van uw tuin een privé paradijs!

Offerte aanvragen
Z
Kwalitatief
Z
Duurzaam
Z
Maatwerk

Hoogwaardig kwalitatieve schuttingen

Alle producten die Tamer Schuttingen u aanbiedt, voldoen aan zeer strenge milieu eisen en nodige keurmerken. De controle van producten wordt met uiterste zorg en expertise verricht, om een zo kwalitatief mogelijk eindresultaat te leveren.

Onze recensies

“Vorige week gemaild, dezelfde dag al bericht terug en afspraak gemaakt. Vanmorgen hebben ze de schutting gezet. Wauw! We zijn er zo blij mee. Wij raden iedereen aan om door Tamer schuttingen uw schutting te laten maken. Zij zijn snel, vakkundig, vriendelijk en niet de duurste.”

Marloes Wolterink

“Tamer schutting heeft goed werk geleverd, geeft goed advies en laten alles netjes achter.
Een aanrader!”

Sandra Hopster-Klinge

“Op zaterdag om 8.00 uur begonnen, en voor 13.00 22 meter schutting geplaatst. Alles geheel volgens afspraak. Vooraf gemaakte afspraken zijn netjes nagekomen. Snel en bijzonder net werk geleverd door de mannen. Als iemand een nieuwe schutting nodig heeft kan ik Tamer Schuttingen zeker aanbevelen!” 

Erik Kruise

“Super mooie schutting geplaatst.
Nette, fijne en hard werkende mensen.
Wij bevelen ze zeer zeker aan.
Een echte aanrader.”

Karin Strohscheidt

Meer dan tevreden over de prachtige schuttingen. Er wordt meegedacht over de plaatsing en hoe dit alles het beste tot zijn recht komt. Tamer schuttingen denkt in mogelijkheden, om tot een geweldig resultaat te komen.
Ook de communicatie verloopt vlekkeloos en snel. Een echte aanrader voor mooie schuttingen! Bedankt heren!
Ilona Leijgraaff – Felix

Vandaag door Tamer een schutting laten plaatsen ,slechts 7,5 meter maar met een uitstraling van hier tot Tokyo.Het ziet er keurig uit en geplaatst door gemotiveerde mensen die weten hoe dit moet.

Gerrit S Tijssen

Corona maatregelen

In verband met de corona maatregelen, ontvangen wij alleen bezoekers op afspraak. 

You have Successfully Subscribed!