Schuttingen

De Hout-Beton Schutting is een constructie waar het natuurlijke karakter van hout wordt gecombineerd met de robuuste look van beton. De constructie bestaat uit twee betonpalen die aan elkaar worden verbonden door een betonnen onderplaat. Deze betonnen onderplaat zorgt er op zijn beurt weer voor dat de houten tuinschermen vrij staan van de ondergrond waardoor houtrot wordt voorkomen. Als resultaat een onderhoudsvriendelijke en solide erfafscheiding waar u jaren van kunt genieten.

Tegenwoordig zijn de Hout-Beton Schuttingen de vervanger voor de Houten Schuttingen, deze hebben namelijk houten palen die met de tijd gaan rotten. De onderhoudsvrije constructie van hout en beton geeft je tuin de robuuste look van beton in combinatie met de karakteristieke look van het hout. De standaard hoogte is tussen de 195-200 cm, maar zijn ook te leveren in 225-230 cm (dubbele onderplaat) en 105-110 cm (lage schutting)

In ons assortiment hebben wij verschillende soorten schuttingen met ruw tot glad afgewerkt beton en diverse soorten hout, van Grenen tot Douglas tot Hardhouten schuttingen. Neem gerust een kijkje in ons ruime assortiment.

Wij geven jouw tuin de uitstraling die het verdient en zorgen dat je nieuwe schutting kant en klaar bij je opgeleverd wordt.

Wil je enkel een mooie schutting kopen en zelf installeren? of kom je er zelf even niet uit?

Kies de optie om te chatten via onze website en wij helpen je graag verder.

Een erfafscheiding moet ervoor zorgen dat jij, je dierbaren en je spullen veilig afgeschermd zijn. Optimale privacy in een tuin die alleen van jullie is.