Over ons

 

Wat u van ons kunt verwachten

 

Het professionele team van Tamer Schuttingen verzorgt het hele proces van offerte tot oplevering. Dit alles doen onze medewerkers op een ervaren, deskundig en enthousiaste manier. Daarnaast kunt u van ons de volgende aspecten verwachten. 

 

Kwalitatieve producten

Al ons hout is geïmpregneerd waardoor schermen duurzaam en onderhoudsvrij zijn. Door de beton-hout constructie staat het hout vrij van de grond waardoor houtrot voorkomen wordt. Onze schermen worden met RVS schroeven bevestigd. Zo zetten wij een kwalitatief goed product neer, waar u geen omkijken meer naar heeft.

Resultaat gericht werk

Voorafgaand aan de klus worden uw wensen uitgebreid besproken en op basis daarvan wordt er een plan opgesteld. Al onze handelingen worden in overleg met u uitgevoerd, zodat u jarenlang plezier kunt hebben van de door ons geleverde producten.

Duidelijke afspraken

Tijdens elk contactmoment maken wij duidelijke afspraken. Op de dag van plaatsing zetten wij samen met u de erfafscheidingen uit en wordt de hoogte besproken.
Wij streven naar een perfecte erfafscheiding door uw wensen duidelijk vast te leggen en onze afspraken na te komen.

Tevredenheid garantie 

Wij gaan pas weg als alles naar tevredenheid is uitgevoerd. Zo kunt u nog lang nadat wij het werk hebben afgerond genieten van de door ons geleverde producten.

Benieuwd naar ons aanbod?

Graag zouden wij met u willen bespreken wat voor mogelijkheden wij u kunnen aanbieden.